De acum puteţi cumpăra produsele noastre şi în Cluj Napoca, Str: Herman Oberth, No: 5, la magazinul de Legume-Fructe!


Despre noi

În 1887 automobilul a avut parte de primul test, la Esslingen si Cannstatt, Germania, acesta a fost primul vehicul motorizat cu patru roti al lui Gottlieb Daimler pâna în 1908 când Ford a început fabricarea Modelului T în productia de serie. Au fost doar pasi mici, dar la fel de importanti. Azi, dupa 125 de ani, este o cerinta rezonabila respectarea normelor EURO 5. Utilizarea calculatorului de bord, a analizoarelor, a economizoarelor, a procesoarelor, echiparea cu senzori fac aceste masini o minune tehnologica. Toate miscarile motorului, actiunile, deciziile (cantitate aer, cantitate benzina, turatie, temperatura, etc.) sunt verificate, procesate, corectate, de ECU ( engine control unit), parcarea automata, pilotul automat nu mai este fictiune.

În anul 1891 are loc patentarea primului sistem de încalzire a apei de catre Clarence Kemp. Din cauza oglindei parabolice de aproape patru metrii din grinzi si tabla, în lipsa tehnologiei (senzori, actuatori, programatoare, etc.) dupa o perioada scurta s-a renuntat la colector (probabil speriati de puterea acestuia...)

Desigur, în domeniul utilizarii energiei solare pentru uz personal în 2012 nu se poate vorbi de progres. Dupa 120 de ani cel mai modern colector solar existent pe piata este dotat cu 2-3 senzori termici, sistemul de comanda de tip diferential, pompa de recirculare - nimic spectaculos, dar se „ lupta” pentru fiecare grad .

Firma noastra în anul 2009 a brevetat si a prezentat în cadrul expozitiei RENEXPO 2009 prototipul Centralei Termice Solare, cu numarul de Brevet: 125042 B1/2011. Suntem primii care am încercat sa exploatam cei 1300 °C din focarul unei oglinzi parabolice sferice si folosirea schimbatorului bitermic . Acest colector este capabil sa functioneze si la temperaturi de – 20°C cu un randament de peste 35%, efectuând o miscare pe doua axe. Echipat cu un modul logic, motoare pas cu pas, actuatoare, senzori de miscare, analizoare, monitorizare si comunicare GSM, este un colector pentru secolul XXI!

Firma noastra a luat fiinta în 2008, de-a lungul acestor ani capatând o vasta experienta în domeniul instalatiilor sanitare, electrice si termice.

Principalul nostru obiectiv este mentinerea de standarde riguroase ale eticii personale si profesionale. Cautam calitatea în interesul clientului nostru alegând materiale si echipamente de înalta calitate dar care sa se adapteze diverselor bugete. Satisfactia clientilor nostri este o parte importanta a muncii noastre si de aceea o urmarim în tot ceea ce facem. Echipa noastra de profesionisti si autorizati va sta la dispozitie oricând, nu trebuie decât sa ne contactati . Ne propunem sa va oferim solutii complete în ceea ce privesc instalatiile sanitare, instalatiile termice, instalatiile electrice, servicii de mentenanta si de administrare de imobile.

Desi am deschis firma în pragul crizei financiare avem experienta de peste un deceniu în montarea sistemelor termice. S.C. NAPOSOLDAL S.R.L. concepe, proiecteaza si promoveaza doar sisteme de încalzire care satisfac pe deplin cerintele clientilor, acest lucru se obtine prin informarea corecta a clientilor cu privire la multiplele variante existente corelate cu posibilitatile financiare ale clientilor ; va oferim o garantie de executie de 2 ani pentru toate lucrarile efectuate. Executia acestor instalatii se realizeaza exclusiv din cupru, asigurând un sistem termic durabil. Tevile de cupru dispuse de-a lungul peretilor interiori asigura o perdea de aer cald confortului termic al încaperii sau al imobilului . Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice pentru (apartamente, case, vile, blocuri, birouri, spatii comerciale) si industriale cu tiraj fortat sau natural (încalzire hale, ventilo-convectoare, panouri radiante, panouri solare, instalatii de abur, climatizare etc.). Garantam asistenta tehnica pentru calculul termic si stabilirea necesarului de caldura, solutii de încalzire, de izolatie al cladirii, alegerea solutiei tehnice, a echipamentelor si materialelor, întocmirea documentatiilor si a proiectelor.

Montarea centralelor termice;

Pozitionarea si instalarea aparatelor de încalzire;

Punerea în functiune a instalatiei;

Montarea caloriferelor, radiatoarelor;

Service post garantie ;

Executarea instalatiilor noi pentru încalzire;

Executam calibrarea, optimizarea si eficientizarea sistemelor existente în privinta reducerii consumului de combustibil . Executarea instalatiilor de încalzire prin pardoseala ;

Oferim clientilor nostri sisteme termice daca se poate mixte, combinat cel traditional cu cel ecologic, cel conventional cu cel neconventional.

Oferim cea mai buna solutie pentru automatizarea sistemelor existente ;

Asigurarea confortului termic prin tehnica de umbrire;

Efectuam acoperiri cu vopsea selectiva ;

Remedierea eventualelor probleme întâlnite la instalatiile de încalzire;

Racordarea si punerea in functiune a corpurilor de încalzire (convectoare, boilere, încalzitoare instant, radiatoare, calorifere, centrale termice);

Remedierea eventualelor probleme întâlnite la instalatiile de încalzire.

Executarea instalatiilor sanitare .

Verificari periodice efectuate de catre specialisti autorizati

Înca din 2004 am participat la cursuri de formare în domeniul instalatiilor solare fotovoltaice si termice în tarile Uniunii Europene.

Standardele firmei S.C. Naposoldal S.R.L. sunt:

- cautam solutia ideala pentru locatia respectiva, adaptându-ne la cerintele pietei si la bugetul alocat

- putem executa proiecte pentru asigurarea comfortului termic în functie de coordonate, orientare, izolatia existenta

- oferim multiple solutii în domeniile: tehnica solara, tehnica umbririi si a ventilatiei, transformarea unei locuinte dependente de facturi într-unul eco-friendly

      

Brevet de invenţie

Aici puteţi calcula radiaţia solară penru locaţia dorită

Prognoză meteo

   
                 
  Copyright Naposoldal 2011